Билки Съвети и рецепти

Ефективно средство срещу паразити

„Сладък пелин“ от Ахрида БИО  е продукт, който напълно елиминира всички видове паразити и глисти. Той е напълно безопасен, изключително ефективен и няма странични ефекти. Преминал е клинични изпитвания и има издаден сертификат за международни стандарти за качество. Състои се от съставки от растителен произход.

Пациентите, които са преминали курса на лечение, докладват за положителни резултати. Много хора са изчистили телата си напълно. Този факт е потвърден с лабораторни тестове след лечението.

Свойства на Сладък пелин

 1. Антимикробно и антихелминтно действие
 2. Прочистване на организма от токсини и хелминти яйца
 3. Нормализиране на храносмилането и ходенето по нужда
 4. Укрепване на имунитета
 5. Нормализиране на цялостното здравословно състояние

Според резултатите от изследванията, проведени от учени по света, стотици хиляди хора умират от различни видове паразити. Невинаги е лесно инфекцията да бъде открита и да се идентифицират паразитите чрез изследване. Много хора обаче страдат от различни болести, чието лечение е без резултат. Това, което ги причинява, са глисти или паразити, които може да се настанят в някой орган, кост, мускул или мозъка.

Началникът на отделението по паразитология, д-р Петров, е публикувал повече от 60 научни труда в областта на паразитологията и молекулярната медицина. Той работи с паразитни инфекции в продължение на 25 години. Според него в резултат на влошаващите се условия на околната среда броят на случаите на инфекции от паразити се е увеличил. Той обяснява подробно, че почти във всички случаи инфекцията е последвана от много сериозни усложнения. Според д-р Петров около 92% от смъртните случаи са причинени от паразитни инфекции.

Основните симптоми на инфекцията:

 • Нарушения на стомашно-чревния тракт, диария или запек, сърдечни заболявания, ставни и мускулни болки, сърдечно-съдови нарушения, увеличаване на налягането, нервни разстройства, лош дъх, влошено зрение;
 • Често безсъние или постоянна сънливост;
 • Обща слабост, намалена издръжливост и липса на енергия;
 • Периодично гадене, повръщане;
 • Кожни изменения, бледа кожа, кръгове под очите;
 • Постоянен глад или отвращение от храна;
 • Чести настинки или алергии: хрема, запушено гърлото и суха кашлица, често кихане;
 • Промени в поведението, навиците, настроението.

Глистите и паразитите влияят не само върху функционирането на тялото, увреждайки имунната система и влошавайки здравето, но и може да повлияят и на психическото поведение. Въздействието им върху човека невинаги се забелязва отвън, но вътрешното им влияние често е фатално, тъй като развитието на рак и тумори често се причинява от паразити.

Затова водещи специалисти в областта на паразитологията създават препоръчват средство, което премахва всички паразити –Сладък пелин от Ахрида БИО . Експертите внимателно са проучили няколко десетки други билки претендиращи за успехи срещу паразити, но тази билка се е оказала е най-ефективна и с най-високо качество.

Официален сайт на единствения български производител на Сладък пелин ТУК >>> www.sladak-pelin.com 

Телефон за контакт и поръчка : 0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/

Цена:

1 бр. х 68 лв. + Безплатна доставка /Общо: 68 лв./ – за 3 месеца

2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./ – за 6 месеца

3 бр. х 58 лв. + Безплатна доставка /Общо: 174 лв./ – за 9 месеца

Безплатна доставка + Коледен подарък

  

Още коментари , можете да намерите тук >>> ОТЗИВИ 

About the author

admin

Leave a Comment