Съвети и рецепти

Как се разболяваме?

Провеждайки експерименти, учените откриват един невероятен факт, който може да причини смърт само за няколко минути. Емоционалните сътресения създават мощни и смъртоносни токсини. След инжектирането на опитни животни със серум от кръвни проби, взети от хора, преживяващи силен страх или гняв, животинките умират за по-малко от две минути. Представи си тогава какво причиняват тези токсини на собственото ти тяло!

Всяка мисъл, която ти хрумва, за стотни от секундата довежда до промени в химическите процеси на организма. Помниш ли чувството, когато се носиш с пълна скорост по магистралата, и внезапно големият камион на двайсет метра пред теб набива рязко спирачки. По цялото ти тяло преминава вълна на ужас. Умът предизвиква незабавни реакции в организма.

Токсините, които произвеждаме в състояние на страх, гняв, безсилие и стрес, буквално ни убиват. Не е възможно да изпитваш страх, тревога и раздразнителност и в същото време да си здрав. Това е невъзможно, не просто трудно. Физическото ти здраве е отражение на твоето умствено здраве. От това следва, че най-често заболяването е резултат от неразрешени вътрешни конфликти, които с времето се проявяват на физическо ниво.

Как да предпазим от тези токсини, които те отделят в състояние на страх, гняв, безсилие и стрес и буквално ни убиват?

Единственият начин да се предпазим е като периодично прочистваме организмите и телата си.

На пазара е пълно с продукти, които гарантират това, но каква е гаранцията? Нима химични съединения ще изчистят телата ни? Та те се натрупват в тях и след това стават прични за други заболявания.

Ето защо в 21 век, човечеството, което толкова се гордее с прогреса си, отново прибягва до познатото още на прародителите ни – лечението на природата!

Интересът на стотици учени от цял свят, които се борят за здравето на човечеството е привлечен от една азиатска билка – Сладък пелин ( Artemisia annua) . 

Според изследванията билката е:

  • изчиства организма от тежки метали, токсини, паразити, отрови и шлаки
  • мощен имуностимулатор
  • пречиства кръвта и лимфата
  • мощно средство в борбата с женските болести – кисти, миоми, гъбички и т.н.
  • има противовъзпалително и облекчаващо действие

Може ли да се приема във вид на чай?

В природата много от билките се консумират главно във вид на чай. Трябва да знаем обаче, че има и такива, които стават токсични при термична обработка. Една от тези билки е и Сладък пелин (Artemisia annua) . Изследванията показват, че е крайно неуместно и опасно да нагряваме растението до висока температура, защото започва да отделя специфични отворни вещества, които застрашават здравето ни.

Според световните изледвания най-подходящата доза за прием е 350мг от билката в сухо състояние в продължение на 3 месеца без прекъсване. Важно е да знаете, че билката Сладък пелин ( Artemisia annua) трябва да се консумира до 2 години, след като е набрана. След този период, тя губи близо 80% от качествата си.

За никого не е тайна, че България е лидер в отглеждането на билки за Европа и в топ 10 за света. Тук се отглеждат не само много билки, но и с изключително качество.

Преди няколко години, български земеделци са внесли азиатското чудо Сладък пелин ( Artemisia annua), като успешно са го култивирали и го отглеждат.

Ахрида БИО предлага на пазара най-висококачественият Сладък пелин на световно ниво. Доказателството за това са не само сертификатите за качество, ароматът, който се носи при отваряне на продукта, но и хилядите доволни клиенти, които са се доверили и са останали очаровани от резултатите.

„Ние отглеждаме Сладък пелин ( Artemisia annua) в екологично чисти и био условия. Земята, на която го засаждаме, не е била обработвана повече от 50 години, което е позволило на почвата да се съхрани екологично чиста. Разбира се, при отглеждането НЕ ИЗПОЛЗВАМЕ никакви помощтни препарати и химикали, които биха замърсили дори малко продукцията и почвата. Сушенето също е ествествено, а билката е събирана грижовно на ръка.

Преди да се пусне на пазара, цялата продукция минава пълна инспекция от необходимите органи, за да се гаратира качеството на продукта. Малко хора знаят, че ествественото сушене крие своите рискове и може цялата продукция да бъде заразена с плесен. Тогава реколтата става негодна за употреба. Всичко на пазара, което има етикет ви гарантира, че продуктът е минал нужните проби и е годен за употреба. За жалост в интернет се предлагат продукти  в насипно състояние, които не са минали никакви тестове за качество и вероятността те да са заразени е огромна, въпреки, че няма външни индикации. Предупреждаваме потребителя за това, защото употребата на непроверени продукти, дори билки – може да се окаже опасна за здравето. “

Екипът на Ахрида БИО

Българските прозводители на Сладък пелин ( Artemisia annua) отглеждат реколтата си в Източните Родопи – екологично чист район, далеч от промишлени зони. Всяка година пускат нова реколта, за да бъдат билките свежи и със 100% запазени качества. При изготвянето на продукта използват само малките листенца от билката, които са най-насителни с Артемизинин.

Нито една вносна билка от Китай не може да ви гарантира, че е в чист натурален вид, че не съдържа непотребни части ( като стебло и изъхнала част) , че е сегашна реколта и че е с добро качество.

Търсете билки само  с ЯСЕН ПРОИЗХОД! 

Само те ви гарантират височко качество и действителни резултати. 

Къде можем да намерим Сладък пелин ( Artemisia annua) от Ахрида БИО ?

Билката Сладък пелин ( Artemsia annua) е смляна и напълнена в капсули от лицензирана фармацевтична фирма в Дупница. Производителите са спазили дозата от 350мг , които препоръчват изследователите и лекарите.  Една опаковка с капсули Сладък пелин ( Artemisia annua) съдържа 90 капсули за 3 месечен курс, както препоръчват специалистите. Капсулите са най-ефективният и удобен начин за прием.

Капсули Сладък пелин (Artemsia annua) от Ахрида БИО можете да намерите във верига аптека Фрамар в градовете Стара Загора, Свиленград, Гълъбово, Пловдив, Павел баня, Сливен, Бургас и Габрово.

Ако нямате аптека Фрамар във вашия град, можете да направите поръчка направо от производителите и тя ще пристигне при вас с безплатна доставка и подарък – Мурсалски чай ( също екологично чист и отгледан от Ахрида БИО) .

Официален сайт на Ахрида Био за поръчка на Сладък пелин (Artemsia annua) >> ТУК

Телефон за директни поръчки : 0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/

Цена:

1 бр. х 68 лв. + Безплатна доставка /Общо: 68 лв./ – за 3 месеца / по-малко от 23лв на месец/

2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./ – за 6 месеца / по-малко от 22лв на месец/

3 бр. х 58 лв. + Безплатна доставка /Общо: 174 лв./ – за 9 месеца / по-малко от 20лв на месец/

Отзиви от клиенти

  

Още коментари , можете да намерите тук >>> ОТЗИВИ

About the author

admin

Leave a Comment