Съвети и рецепти

Вашата лимфна система – защо и как да я задвижим?

Когато лимфната система не работи правилно, телата ни не могат да премахват токсините, да се борят с вирусни, гъбични и бактериални заболявания или да регулират количеството течност в нашите тъкани. За да можем да постигнем максимално здраве, тази система трябва да функционира добре и лимфната течност да тече.

 

Това е сложна система, която включва органи, възли и съдове, които изпълняват три основни функции: баланс на течностите, абсорбция на мазнини и имунологична защита.

Защо е важно да движим нашата лимфа?

Лимфата съдържа лимфоцити (бели кръвни клетки: Т-клетки, В-клетки, както и естествени клетки-убийци), които търсят и убиват патогени. С филтрирането на течността през лимфните възли, концентрацията от лимфоцити почиства течността преди да се върне в кръвта. Ако течността се връща и не тече правилно, тя става вискозна. Течащата течност може да се сгъсти, докато стане с консистенция на извара. Течностите и отпадъците не се промиват правилно от клетките, бактерии и други чужди нашественици не се филтрират и унищожават правилно, като това може да доведе до заболявания, включително и рак.


Направено изследване във Великобритания сочи, че при 40-50% от жените над 45 годишна възраст лимфната система не функционира правилно. След Великобритания се нареждат и страните Германия, Франция, Белгия с този зачестил проблем. Най-добри резултати са отчетени при населението от Скандинавски страни – едва 3% .


Застоялият начин на живот и бързо приготвените храни, които консумираме са главна предпоставка за запушване на лимфната система, категорични са специалистите.

Първите симптоми на запушена лимфа са често главоболие, перманентна умора, нервност, депресивни състояния.

Как можем да задвижим лимфната си система ?

За да сме здрави, е нужно да поддържаме „чиста“ лимфна система. Безспорно, правилният хранителен режим и физическата активност са важни, но за съжаление не достатъчни, особено когато никога не сме провеждали прочистване на тялото си. На последния симпозиум в Мюнхен, Германия, учени от цял свят бяха подготвили доклади за ролята на лимфата система и връзката и с отключването на заболявания.  Вече доказано средство за изчистване на лимфата е чудотворната билка СЛАДЪК ПЕЛИН, който  изчистват лимфата до 94 %. До момента такъв успех не е постиган с нито една друга терапия. Нашите изследвания, проведени с билката, показаха засилване на имунната система и защитните способности на организма с 25% пред първата седмица на прием при над 90% от изследваните лица. След три месечен прием на Сладък пелин , хората споделяха отшумяване на болките при артрози, регулиране на кръвното налягане, общо покачване на жизнените показатели, по-здрав сън, изчистване на кожата от екземи, пъпки и други.

 

Официален сайт на оригиналния и висококачествен Сладък пелин тук >> Официален сайт

Телефон за поръчки: 0886 15 36 36 / понеделник-петък 9:00-18:00/

 

Следвайте нашите съвети и се наслаждавайте на пълноценния си живот! Бъдете здрави!

 

Мнения и коментари от хора, които вече са ползвали продукта >>> ТУК 

 

About the author

admin

Leave a Comment